Menu

WOON-WERKKEUKEN

Nieuw huis;

Wie mij een beetje volgt weet dat wij begin volgend jaar niet meer in ons huidige huis wonen, maar op Petenbos 2 in Veenendaal. Leuk, met ons gezin hebben we alle ruimtes een mooie invulling gegeven. Met elkaar hebben we er ontzettend veel zin om van ons nieuwe huis een echt thuis te maken.

Het stemmetje;

Ik heb lang getwijfeld, ga ik een aparte praktijkruimte maken of ga ik “gewoon” aan de keukentafel mij klanten helpen.  Het stemmetje bij mij, word ik dan wel serieus genomen, stak toch zo nu en dan de kop op.

Inmiddels heb ik de knoop doorgehakt. Ik weet waar IK met mijn Praktijk voor sta. Hetgeen wat ik jou te bieden heb kan ik jou geven op iedere willekeurige plek. Daarom, de keuze is gemaakt. In ons huis komt geen aparte praktijkruimte. Niet omdat er geen ruimte is, want die is er zeker wel, maar omdat warmte, een welkom gevoel, een warme kop thee, een luisterend oor en het aanreiken van handvatten om oa. jouw doel helder te krijgen, voor mij belangrijk aspecten zijn waarmee jij jouw doel kunt bereiken.

En waar kan ik jou beter welkom heten en je op je gemak laten voelen, dan in mijn eigen nieuwe woon- werkkeuken?!

De ingrediënten;

Voor mij is de keuken het hart van het huis. Daar vinden de mooie en minder fijne gesprekken binnen ons gezin plaats. Daar komt iedereen samen na een drukke dag. Wordt er geluisterd, gepraat, gelachten, gehuild. Op de achtergrond de geluiden van iemand die een lekkere gezonde maaltijd maakt.

En precies DIT zijn de ingrediënten die ik jou ook wil geven.

Aan de tafel in onze woon- werkkeuken gaan we samen keihard aan de slag. Doel bepalen en focus, zijn kernwoorden. Hoe bepaal jij jouw doel? Ben je vastberaden of wisselt jouw doel steeds? Heb je meerdere doelen en raak je daardoor de focus kwijt? Zie je de noodzaak van jouw doel, bijvoorbeeld een gezondere leefstijl of heb je jouw doel misschien helemaal niet helder? Dit soort vragen komen aanbod als jij met DARE TO BE HAPPY, aan de slag gaat om het beste uit jezelf te halen op het gebied van gewicht, meer zelfvertrouwen en om bijvoorbeeld beter in je vel te zitten. Dit gaat vaak samen met een lach en een traan, maar altijd met warmte, oprechte interesse van mijn kant en een heerlijke kop warme thee.

Privacy;

Over de privacy hoef je uiteraard niet in te zitten. Dit blijft zoals je van mij gewend.

Adres vanaf 15 december ; Petenbos 2, 3904 BN Veenendaaal (hoek Kerkewijk/Petenbos) tot die tijd kun je mij gewoon nog vinden op mijn huidige adres. Nieuwsgierig geworden? Stuur mij vandaag nog een app. op 06 11 11 1462 en stel gerust jouw vraag. Bellen mag natuurlijk ook!