Menu

Het recept

Het recept van meer bewegen en gezonder eten.

In Nederland heeft een groot deel van de bevolking overgewicht. De hamvraag: waarom is het zo moeilijk om gezond te eten en leven? Bij sommige is zwaarlijvigheid erfelijk bepaald en is het extra problematisch om gewicht te verliezen. Maar voor de meesten van ons is het recept: meer bewegen en gezonder eten. Dat klinkt best makkelijk toch? We hebben jammer genoeg niet altijd de tijd om meer te bewegen, of we zijn te moe door het huishouden, de kinderen of een lange dag werken. En eigenlijk vinden we het niet eens leuk….

Er is altijd wel een redenEn dan ons eten, een van onze basisbehoeftes. Het grootste probleem is dat ongezonde voeding, vaak echt lekker is. Door bepaalde bewerkingen soms zelfs verslavend. Verleidelijker kan bijna niet.

Wil jij je gewicht laten dalen en daarmee de kans op het krijgen van o.a. diabetes, hartkwalen en bepaalde vormen van kanker zien afnemen? De gezondere en actievere versie van jezelf worden? Nu eindelijk echt gaan veranderen? Lees dan verder en kijk of ik met mijn praktijk iets voor jou kan betekenen.