Menu

Charlotte Rijnberk

Een groot deel van mijn leven ben ik met wat extra kilo’s door het leven gegaan. Tuurlijk, ook ik heb mijn slanke periode gekend, maatje 40 paste ik met gemak. Ik kan je verzekeren, dat was niet de beste periode van mijn leven.

Door mijn gezondheidsklachten aan rug, polsen, vingers en het feit dat ik vaak moe was, ben ik mij gaan verdiepen in alles wat met voeding en leefstijl te maken heeft. Ik heb mijn actievere leefstijl van vroeger weer opgepakt. Eet weer gezond, probeer op vaste tijd naar bed te gaan, ben regelmatig in de buitenlucht te vinden en ben minstens een half uur per dag actief bezig.

Tijdens mijn zoektocht naar een gezonde voedings- en leefstijl merkte ik dat heel veel vollere vrouwen onzeker zijn en zich schamen voor hun figuur en wie ze zijn.

Mijn naam is Charlotte. Ik help je graag om  weer trots te zijn op wie jij bent. Ik help je graag om weer de actievere en gezondere versie van jezelf te worden. Ik ben voedings- en gewichtscoach. Heb mij verder geschoold in Voeding & Hormonen. Lees vakliteratuur en verder ga ik af op mijn gezonde verstand!!

Ik volg geen hypes en trends. Ik zeg niet wat jij wel of niet moet eten. Want wat voor mij goed is hoeft dat voor jou helemaal niet te zijn. Ik hanteer voor mijzelf de 80/20 regel. Tachtig procent is verantwoord, twintig is puur genieten. Al sluit het een het ander niet uit natuurlijk. Ik vertel jou graag  over deze methode.

Als jij net als ik  bewuster en gezonder met je voeding en leefstijl bezig gaat, gaat dit je heel veel opleveren!!

Dare you….?